Kontaktujete nás
+420 724 209 388

Nemovitosti

Celkem 30 fotografií, zobrazit všechny
Prodejce:
realitní makléř: Jiří Háž
Jiří Háž
telefon: +420724209388
bhjvrk@gmail.com

Máte dotazy? Nezávazně nás kontaktujte:

* Vaše jméno
* Váš email
* Telefon
* Váš vzkaz
 
  Odesláním dotazu zároveň souhlasíte se zpracováním osobních údajů

Prodej dr. bytu, Kladno - Kročehlavy.

Cena:
cena v RK
Popis nemovitosti:

Hledáte-li pohodovou lokalitu pro komfortní bydlení s výhledem do zeleně, ale i s dostatečným parkovacím místem pro automobil, pak by právě Vás mohl oslovit byt v klidné části Kladno – Kročehlavy, ul. Americká.
Byt:
Nabízený družstevní (Ocelář) byt je velikosti 1+kk o užitné ploše 34 m², který je ideální pro jednotlivce nebo pár hledající pohodlné a moderní bydlení. V současné době je byt dispozičně změněn z 1+kk na 2+kk.
Dispozice: Vstupní chodba (3,8m2), samostatné WC (1,3m2), koupelna s vaničkou (2,2m2), obývací pokoj (21,2m2) s kuchyňským koutem (5,1m2). Dále k bytu náleží sklepní prostor umístěný v přízemí domu.
Bytová jednotka je v původním, ale velmi zachovalém stavu s možností se ihned nastěhovat, popřípadě využít tuto nemovitost jako investiční příležitost.
Dům:
Bytový dům je klidný a spořádaný, čistý, bez nestandartně rušivých prvků stran ostatních obyvatel. Samotný byt se sice nachází v krajním domu celého bloku, jeho vlastní pozice ale není úplně na kraji, tedy je plně tepelně izolován.
V nedávných letech byl instalován nový výtah, nově je rekonstruovaný vstup do domu, zateplení, fasáda v celém domě i stoupačky.
Okolí:
V blízkém, až těsném sousedství se nachází mnoho zeleně (parky, lesík). Prostředí je tedy vhodné jak pro pěší vycházky, tak třeba pro cyklojízdy a podobné oddechové aktivity.
Obchodní dům Tesco je k disposici v těsném sousedství – tedy přes ulici. V této prodejně je mimo potraviny dostupný i veškerý další Tesco sortiment, dále se zde nachází Möbelix, lékárna, pet-shop, trafika, jídelna, směnárna, modeláž nehtů a jiné. Dále se v sousedství nachází také Penny Market. V okolí je mnoho dalších obchodů všeho sortimentu, a to opět v pěším dosahu.
Benzínová pumpa OMV se taktéž nachází přes ulici od domu.
Mimořádně výborné je i dopravní spojení do Prahy – zastávka ‚pražského‘ autobusu přímo přes ulici. Další bus zastávku nejdete o dvě ulice dále od domu – fakticky lze jet do Prahy takřka kdykoliv. Železniční stanice/nádraží je v příjemném pěším dosahu, cca 8 minut volné chůze.
Oblastní nemocnice Kladno se nachází v dojezdové vzdálenosti cca 20 min. autobusem kladenské městské dopravy, případně automobilem méně než 15 minut.
Přijďte se přesvědčit, zda se tu budete cítit doma. Nemovitost Vám můžeme jen a jen doporučit pro moderní a pohodlný, spokojený život.

Typ nemovitosti:
Byt
Číslo nemovitosti:
N00922
Typ bytu:
1+kk
Operace:
Prodej
Vlastnictví:
Družstevní
Adresa:
Kladno
Americká 2488
Nemovitost byla již prodána
Plocha podlahová:
34 m2
Podlaží:
3. podlaží z 8 podlaží celkem
Stav objektu:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Panelová
Umístění objektu:
Klidná část obce
Vydaný certifikát:
C - Úsporná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
50° 07' 37.758"N, 14° 07' 13.103"E